Hvad er indsigten?

Hvad er Indsigten helt præcist?

Indsigten er et medie, som udelukkende producerer explainers. Vi ønsker at sætte folk ind i helheden, i stedet for dele af en historie.

Vi mener, at explainers er vejen frem. Når underholdningen kun er et swipe væk, så har folk ikke tid til at læse flere dele af en historie. Derfor vil vi gerne være samlingspunktet, så de ikke behøves at kigge flere stedet for at forstå helheden.

Skribenterne på Indsigten er udelukkende universitetsstuderende. Indsigten skal fungere som en side, hvor universitetsstuderende kan formidle det, som de har lært, eller emner de holder af.

Vi tager udgangspunkt i andenhåndsjournalistik. Det betyder, at vi researcher hele explaineren fra kilder, som er velanset i journalistikken og videnskabens verden. Vi laver alt det dybdegående og simplificere.

Indsigten ønsker fuldkommen transparens, derfor vil der kunne findes en kildeliste ved enden af hver explainer. Hvis en læser har spørgsmål, må de med glæde skrive til skribenten på historien.

Objektivitet er noget, som vi tilstræber. Vi ønsker ikke at tage parti i historier eller vælge side. Vores explainers skal oplyse objektivt, så folk selv kan danne deres synspunkt.

Venlig hilsen Godtfred og resten af teamet bag Indsigten

indsigten team