Billede af Lorenzo Herrera - Unsplash

Hvorfor vi måske er nået toppen af computerteknologi?

Tech-giganter har opdaget ”lydløse fejl”, hvor nye computere laver fejl, der kan ende med at slette deres egne data. Problemet kan ligge i computerens hurtige udvikling. Derfor kan vi være på et ståsted i computerteknologien.

Billede af Andre Francois Mckenzie - Unsplash

Hvad er kryptovaluta?

De seneste par år har du måske stødt på ordene Bitcoin, crypto-mining, crypto-wallet og crypto-currency’og en masse andre såkaldte crypto-ord. Men hvad betyder de, og hvilken betydning har krypto-fremtiden på vores samfund?

Sofus forklarer: Hvorfor bliver man stukket af myg?

Den evige sommerplage, som er myg, er på vej. Det er aldrig sjovt at blive stukket af myg, men Sofus har researchet sig frem til, hvem som er det nemmeste bytte for de blodsugende væsener. Se videoen, og måske kan du undgå at nogle stik, når tiden kommer.

Hvordan fungerer Google?

Google er blevet verdens største søgemaskine, men hvordan virker det helt præcist? Forstå, hvordan din google søgning bliver konstrueret, og hvorfor at den bliver forbedret af hver person, som gør brug af google.

Hvad gør p-pillen ved kroppen?

P-piller er det mest brugte præventionsmiddel i Danmark, men hvordan virker p-piller helt præcist? Hvad viser forskning omkring dens effekt på kvinder?