Indsigten forklarer: Hvad er fastelavn?

Fastelavn er mit navn, explainers vil jeg have! Hvad er egentlig grunden til, at man klæder sig ud og banker løs på en tønde fra Jem og Fix en kold forårsdag? Hvad er hvide tirsdag og askeonsdag, og har Leo lært at spise fastelavnsboller ordentligt?

Indsigten forklarer: Hvad er Scientology?

Scientology er én af de mest sagnomspundne nye religioner præget af mystik og rygter. Den har rødder i science fiction, og på listen over medlemmer finder man John Travolta og Tom Cruise. Men hvad er egentlig op og ned i religionen? Hvorfor kritiseres den så heftigt? Og svarer Tom Cruise og John Travolta på Indsigtens henvendelser? Leo Mortensen og Peter Salomon er på jagt efter svar.

Sofus forklarer: Hvorfor bliver man stukket af myg?

Den evige sommerplage, som er myg, er på vej. Det er aldrig sjovt at blive stukket af myg, men Sofus har researchet sig frem til, hvem som er det nemmeste bytte for de blodsugende væsener. Se videoen, og måske kan du undgå at nogle stik, når tiden kommer.

Sofus forklarer: Hvad er Onlyfans?

Sofus er dykket ned i den spændende verden, som er Onlyfans. En nyligt populær tjeneste, hvor folk kan sælge indhold til deres fans. Hvad koster det? Hvem kan lave indhold? Hvor mange penge tjente Bella Thorne på hendes Onlyfans? Se videoen og bliv en smule klogere på Onlyfans!